Actueel
Werk
Workshops
Opdrachten
Contact
Links
Visie
Programma-overzicht
Gestalt Art Groep

Voel je inspiratie op bewustzijnsontwikkeling? Heb je zin om op een ontdekkingstocht te gaan door middel van beeld, dans en theater?

Gestalt Art gaat over het hier en nu. Je kan het inzetten als middel om te veranderen, groeien en gezonder te leven.

‘Wanneer het lukt te leven in het hier en nu en oordelen los te laten, is je leven intenser en mooier.’ – Renate Engelen

Wat gaan we doen?
Er zijn 6 bijeenkomsten. Er wordt verwacht dat je bij al dezebijeenkomsten aanwezig bent. Dit is in het belang van zowel je eigen als het groepsproces.

Elke bijeenkomst werken we met een thema. Deze zijn opeenvolgend: basis, voeding, innerlijk kind, schaamte, grens en afscheid.

Kosten 250 euro inclusief materialen, koffie en thee

Wanneer je lid wordt van de SBGA (stichting bevordering Gestalt-Art), kun je korting aanvragen op de te betalen prijs. Kijk voor meer informatie op: sbga.nl
Intuïtief te werk

Leer jouw eigen intuďtie volgen op het gebied van tekenen, schilderen, werken met textiel, glas fusion, boetseren, of een combinatie van deze technieken.
Jij geeft aan wat je wil en ik zal je helpen met uitleg over materialen, technieken en meedenken over beeld. Ik ben er niet om te zeggen wat jij moet doen. Ik help je mee uit te zoeken wat jij zelf wil doen.

In de lessen is ruimte om te kijken naar jouw persoonlijke proces door middel van Gestalt-Art therapie. Dit is niet verplicht, maar wel mogelijk.

Intuďtief te werk avond (19.30 - 21.30 u)

Kosten:
Losse les € 20,-
5 lessen € 95,-
Cursus € 200,- (11 lessen van oktober tot mei)
Workshop glassfusion

Maak zelf jouw eigen glazen sieraad. In de tijd dat het glas afkoelt kun je genieten van een kopje thee of koffie. Er is er de mogelijkheid een doosje te beschilderen waar je jouw sieraad veilig in mee kan nemen, een wandeling door het park of een bezoek aan het museum.

Kosten 30 euro per persoon
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kijk in de agenda voor de data van de cursus en workshops.

Adres:

Kardinaal Alfrinkstraat 40
5041 HS Tilburg


Gelieve vooraf op te geven en te betalen!
contact

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Contact
Kvknr: 17271500
Thisclaimer
© 2016 Renate Engelen